Tjenester

Graving

Hvor skal det graves? Vi utfører alt innen gravearbeid med oppgraving, planering av tomter, fjerning av stein og klargjøring av støttemur og trapp legges. Vi tilpasser oss alltid kundenes behov og ønsker.

Drenering

Er det på tide å drenere rundt huset? Drenering er viktig for å unngå fuktskader og kondens i kjelleren på boligen. Ved å drenere rundt huset holder du ikke bare fukten ute av kjelleren, men det kan være med på å øke verdien på boligen din.

Fjerning av Oljetank

Fjerning av oljetank krever fagkompetanse. Vi tar oss av oppgraving, vask og fjerning av oljetanker med ferdig dokumentasjon til konkurransedyktige priser. Ta kontakt med oss i dag for en gratis befaring og uforpliktende tilbud.

Hagearbeid

Vi hjelper deg på veien mot din drømmehage. Vi kan hjelpe deg med klargjøring av hagen med graving, legge støttemur og trapp av stein. Vi kan også bistå med gressklipping og vedlikehold av hagen ut i fra kundens ønsker og behov.

Natursteinsmur

En støttemur av naturstein er et godt alternativ for utforming av hagen. Vi har lang erfaring med legging av natursteinsmur og sammen med kunden finner vi alltid en løsning som passer til kundes visjon og ønsker.

Belegningsstein

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hagen eller på gårdsplassen? Legging av belegningsstein krever nøyaktighet og et blikk for detaljer for å tilpasse steinene riktig i forhold til terrenget. Vi hjelper dere fra ide til ferdigstilt prosjekt.